AcasăEconomiePrimarul din Timişoara anunţă licitaţii pentru lucrări de aproape 8 milioane de...

Primarul din Timişoara anunţă licitaţii pentru lucrări de aproape 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor blocuri / Fritz: Sunt proiecte cu finanţare europeană la care am schimbat soluţia tehnică, după ce nimeni nu s-a prezentat la licitaţie

”Avem scoase la licitaţie lucrări de aproape 8 milioane de lei pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Timişoara. Şi avem altele în pregătire. Invit, cu această ocazie, firmele de construcţii să depună oferte la licitaţii. Sunt proiecte cu finanţare europeană la care am schimbat soluţia tehnică, după ce nimeni nu s-a prezentat la licitaţie. Acum, încercăm să le deblocăm”, a transmis, marţi, Dominic Fritz.  

Primarul din Timişoara a precizat că, după ce au stat pe loc ani de zile, ”proiectele vechi de reabilitare a blocurilor prind în sfârşit contur”.  

”Am reuşit să închidem deja două licitaţii unde am avut ofertanţi (ofertele sunt în evaluare şi, dacă nu sunt probleme, trecem la contractare), acum avem alte trei licitaţii în derulare cu 11 blocuri şi altele în plan pentru lansare”, a mai transmis primarul din Timişoara.  

 

 

Ultimele Articole