Primarul VEDETĂ a făcut praf un ”cuibușor cu nebunii” PSD

0
3
Primarul VEDETĂ a făcut praf un ”cuibușor cu nebunii” PSD

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a schimbat yala casei de oaspeți a orașului, unde, glumește ea, gura târgului spune că cei mai „fideli” oaspeți erau de-ai locului. Ei vor trebui, de acum, să găsească „un alt cuibușor unde să citească” în liniște.

 

Primarul Elena Lasconi a prezentat, pe Facebook, „cheia” iubirii de „carte”, respectiv noua cheie a casei de oaspeți a Primăriei Câmpulung Muscel.

„ iubirii de… . Vă prezint, în premieră, casa de oaspeți a Primăriei. E tare, nu? Ce nu știți este că oaspeții, de regulă, erau cazați la pensiunile din oraș. Puțini au fost cei care au trecut pragul casei de oaspeți de pe bulevard. Gura târgului spune că cei mai oaspeți sunt de-ai locului. Așa că, am verificat. Rezultatul? Deținătorii de chei sunt: fostul primar Liviu Țâroiu, fostul șofer al primarului Mugurel Minciună, Sergiu Cicu – fost consilier PSD, Nicolae Alexe – fost manager al spitalului și mai sunt, cică, și alții”, scrie Elena Lasconi.

 

Bucureștiul NU este pregătit pentru gerul siberian? Ce spune ministrul Energiei

 

 

Aceasta afirmă că, spre dezamăgirea celor care aveau chei, ea a schimbat yala.

„Ghinion, s-a dus și plăcerea asta nevinovată finanțată de câmpulungeni. Sunt sigură că stimabilii o să găsească în altă parte un cuibușor unde să citească… în liniște că nu mă pot gândi la altceva…”, scrie, cu haz, primarul Lasconi.