x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(16) "instant-articles"

Primele efecte ale ordonanţei controversate. RCS&RDS majorează preţurile serviciilor

Operatorul telecom RCS&RDS a anunţat marţi că va majora preţurile abonamentelor pentru serviciile de televiziune, telefonie mobilă şi fixa, Internet mobil şi fix, atât pentru abonamentele noi, cât şi pentru contractele în derulare. Măsura este pusă pe seama noilor costuri impuse de ordonanţa pe fiscalitate.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.01.2019, 11:04

Astfel, începând cu data de 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Clienţii care nu sunt de acord cu noile tarife au dreptul să renunţe la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

 

Mesajul trimis de Digi | RCS & RDS către clienţi:

 

„Stimaţi clienţi,

 

Digi | RCS & RDS a investit şi continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaţilor noştri prin îmbogăţirea ofertei de servicii de comunicaţii electronice fixe şi mobile.

 

Avem o ofertă atractivă şi bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi româneşti şi internaţionale, cât şi din posturile proprii de sport, ştiri, documentare şi filme. Prin serviciul Digi TV şi canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaţilor cele mai spectaculoase competiţii sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis şi sute de meciuri de handbal şi alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colţuri ale ţării conexiuni de internet prin fibră optică rapide şi stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea reţelei DigiMobil şi la diversificarea serviciilor, oferind facilităţi precum VoLTE şi VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în reţeaua 4G.

 

mai multe, pe adevarul.ro