x


  • EUR
    4.7607
    USD
    4.2327
string(4) "auto"

Primele imagini cu noul SUV de la Ford, care va fi fabricat în România

Ford a anunţat că va produce la fabrica din România un nou model începând cu acest an, iar, potrivit analiştilor, ar putea fi vorba de unul care să aibă dimensiunile între modelul EcoSport, fabricat în prezent la Craiova și noua generație de Ford Fiesta, care se produce în Germania.

Author: Mihai Voican | Sursa: ECONOMICA.NET | Publicat: 20.01.2019, 14:56

Este, însă, foarte posibil ca acest model să fie noul SUV Fiesta, care va înlocui crossoverul EcoSport. În presa internaţională au apărut primele imagini spion cu noul automobil.

 

Noul model nu a primit încă un nume oficial, dar potrivit analiştilor de la Inovev, acesta se va numi Puma şi va fi constrit la fabrica din Craiova. Ford a mai comercializat în perioada 1992-2002 un coupe compact care se numea tot Puma şi era fabricat pe platforma Fiesta, un model comercializat de compania americană încă din 1976. Totuşi, alţi analişti spun ca maşina se va numi SUV Fiesta.

 

Noul model este va include cu siguranță, potrivit analiştilor, cea mai recentă gamă de motoare pe benzină EcoBoost turbo cu trei cilindri de 1.0 litri, împreună cu motorul de 1.5 litri cu patru cilindri.

 

De asemenea, există șanse ca producătorul să ofere chiar și o variantă pe benzină de 1,1 litri pentru modelele de bază, în încercarea de a reduce prețul de pornire al maşinii. Ar putea fi disponibilă și o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată tot cu șase trepte.

 

 

Articolul integral pe ECONOMICA.NET