x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(16) "instant-articles"

Primire MACABRĂ pentru Viorica Dăncilă, la un spital din România!

Primire macabră pentru Viorica Dăncilă, la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş. Manifestanții au adus lumânări și coroane funerare .

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.05.2019, 16:57

Câteva zeci de persoane s-au strâns, joi după-amiază, pe treptele Spitalului Judeţean din Târgu Mureş, acolo unde este programată o vizită a premierului Viorica Dăncilă. Oamenii poartă pancarte cu mesaje precum “Viorico, Mureşul nu te vrea”, “#nimic”, “PSD=cancerul sistemului de sănătate”, “Unde sunt spitalele regionale promise?” sau “Mulţumim pentru nimic”.

 

La faţa locului au fost mobilizate mai multe efective de jandarmi.

 

Reprezentanţi ai Jandarmeriei au solicitat protestarilor să părăsească zona, invocând “caracterul ilegal” al acestei manifestări.

 

“Nu aveţi voi să staţi aici”, le-a spus unul dintre jandarmi manifestanţilor, iar în momentul în care oamenii au spus că au venit la spital pentru că se simt rău, jandarmul a replicat: “Vă e rău la toţi?”.

 

“Avem dreptul să ne apărăm democraţia şi ţara”, i-a spus o femeie unui jandarm care i-a cerut să părăseasă zona.

 

“Ştim cu toţii ce face PSD-ul pentru România. Sunt aici pentru că apăr o cauză nobilă”, a afirmat un tânăr participant la protest, în timp ce altul a spus: “Noi am venit să vedem clădirea spitalului, protestăm pentru că arată urât”.