AcasăEuropaPrințul Harry, ”uitat” la încoronarea Regelui Charles. Unde a fost așezat ducele...

Prințul Harry, ”uitat” la încoronarea Regelui Charles. Unde a fost așezat ducele de Sussex

Prințul Harry a avut un loc complet neașteptat la ceremonia de încoronare a Regelui Charles. Inclusiv presa străină a remarcat acest aspect.

Mai exact, potrivit DPA, prinţul Harry, duce de Sussex, a stat în rândul al treilea la ceremonia de încoronare a tatălui lui, regele Charles al III-lea, la două rânduri în spatele fratelui său, William, prinţ de Wales, arată Agerpres.

Harry, purtând medaliile militare prinse la sacou, şi-a făcut sâmbătă intrarea în Abaţia Westminster în timp ce vorbea cu verişoara lui prinţesa Beatrice şi cu soţul acesteia, Edoardo Mapelli Mozzi.

Sursa citată mai scrie că acesta a salutat şi a zâmbit către invitaţi în timp ce înainta prin naosul abaţiei.

Ce s-a întâmplat cu Meghan Markle

Menționăm că Palatul Buckingham a confirmat anterior că Harry şi unchiul său, prinţul Andrew, ducele de York, nu vor avea atribuţii formale în cadrul evenimentului. Ei nu mai sunt membri activi ai casei regale.

La funeraliile reginei Elisabeta a II-a din septembrie anul trecut, Harry a stat în rândul al doilea la Westminster Abbey, chiar în spatele lui Charles.

Toate privirile erau îndreptate sâmbătă asupra lui Harry, care s-a aflat pentru prima dată în public alături de familia sa după ce, în volumul său de memorii, ”Spare”, i-a criticat pe Charles, pe regină, pe William şi Kate.

Meghan, ducesă de Sussex, a rămas la reşedinţa din Montecito, California, alături de cei doi copii ai cuplului, Archie şi Lilibet.

Archie aniversează patru ani sâmbătă, în aceeaşi zi cu încoronarea.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.