x


  • EUR
    4.7777
    USD
    4.3149
string(8) "companii"

PROBLEME în PARADIS? Concedieri masive la cel mai de succes start-up românesc!

UiPath concediază până la 400 de angajaţi, au anunțat reprezentanții companiei.

Author: Mihai Voican | Sursa: STARTUP CAFE | Publicat: 24.10.2019, 9:21

Unicornul românesc UiPath va renunţa la aproximativ 400 de angajaţi din anumite zone de business, “care nu se mai aliniază cu focusul principal al companiei”, a confirmat pentru StartupCafe purtătorul de cuvânt al UiPath informaţia potrivit căreia compania e în prag de concedieri, apărută iniţial în presa străină.

 

De asemena, directorul financiar la UiPath (CFO-ul), Marie Myers, şi-a anunţat plecarea din firmă, la mai puţin de un an de la angajarea în acest post. Ea a părăsit în luna ianuarie compania HP pentru a se alătura UiPath.

 

“Marie Myers a ales să părăsească firma pentru a urma alte oportunităţi. Ea va rămâne pe o poziţie de transfer în companie până la finele anului”, a mai spus Toni Ifrate, purtător de cuvânt al UiPath.

 

Cât despre cei aproape 400 de angajaţi care ar urma să fie concediaţi, la nivel global, reprezentanta startup-ului a spus că ţine de o decizie a companiei de a se retrage din anumite zone de business care nu se aliniază cu focusul actual al UiPath.

 

“Avem obiective ambițioase de creștere și aceste schimbări sunt axate pe susţinerea culturii noastre și a vitezei de muncă. Chiar și cu aceste schimbări, UiPath va încheia anul cu aproximativ 50% mai mulți angajați decât la 1 ianuarie 2019. “, a mai adăugat reprenzentanta UiPath, care nu confirmat dacă vor fi concediaţi angajaţi şi din echipele din România.

 

Articolul integral pe STARTUP CAFE