x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "markets"

Probleme la Harley-Davidson. Peste 50.000 de motociclete, rechemate în service

Harley-Davidson recheamă voluntar în service aproximativ 57.000 de motociclete din cauza riscului desprinderii unei conducte care să răspândească ulei pe roata de spate, a relatat publicația Milwaukee Journal Sentinel, citată de MarketWatch.

Author: Mircea Popa | Sursa: Money.ro | Publicat: 04.06.2017, 12:59

Rechemarea include modelele anului 2017 Electra Glide Ultra Classic, Police Electra Glide, Police Road King, Road King, Road King Special, Street Glide, Street Glide Special, Road Glide și Road Glide Special, fabricate în perioada 2 iulie 2016-9 mai 2017.

 

Compania cu sediul în Milwaukee a anunțat că a primit nouă sesizări referitoare la desprinderea unor conducte de ulei ale motocicletelor, care a provocat două accidente și o rănire. Motivul ar fi instalarea incorectă a unei conducte de ulei pentru răcirea motorului.

Harley-Davidson a raportat pentru primul trimestru un declin de 14% al veniturilor, pe fondul scăderii vânzărilor cu amănuntul în Statele Unite și în străinătate. Potrivit companiei, prețurile motocicletelor folosite sunt presate de nivelul ridicat al stocurilor.

 

Vânzările în regiunea Asia Pacific au scăzut cu 9,3%, afectate de cererea slabă din India și China. Scăderea a fost parțial compensată de creșterea cu 24% a vânzărilor în America Latină. Vânzările Harley-Davidson au ratat estimările în ultimele două trimestre. Acțiunile Harley-Davidson au scăzut cu 9% în 2017, în timp ce indicele S&P 500 a urcat cu 9%