AcasăTech&ScienceInternetProcesatorul mobilpay.ro oferă de astăzi comision unic pentru plăţile online, de 2,3%

Procesatorul mobilpay.ro oferă de astăzi comision unic pentru plăţile online, de 2,3%

Mobilpay.ro este procesator de plăţi online atât pentru plăţile prin intermediul telefonului mobil, prin SMS, cât şi pentru plăţile online efectuate cu cardul. Comisionul unic se va aplica pentru ambele variante de plată.

“Viitorul devine mobil. Mobilul şi online-ul sunt două lucruri certe care se vor unifica într-un timp foarte scurt”, a declarat Eram.

Potrivit oficialului, mobilpay.ro procesează în prezent aproximativ 250.000 de tranzacţii pe lună prin intermediul SMS-urilor.

“Potrivit unui studiu întocmit de noi, în 75% din timp utilizatorul are telefonul mobil într-o arie de un metru faţă de portofel. Procentul de finalizare a unei plăţi cu telefonul mobil este mult mai mare decât procentul de finalizare a unei plăţi prin intermediul cardului”, a declarat Eram.

Mobilpay.ro poate procesa valori de maxim 20 de euro pentru plăţile prin intermediul telefonului mobil. Cele mai vândute produse prin intermediul acestui tip de plată sunt abonamentele la reviste şi ziare sau produse fizice cu valoare mică, precum tricourile.

Procentul de fraudă la mobilpay.ro a fost în 2008 de 0,03%, adică de aproximativ 5.000 de euro, potrivit oficialuliu Netopia. Antonio Eram a estimat că în 2009 procentul de fraudă prin intermediul plăţilor prin mobil va fi de 0,04%, în condiţiile în care compania îşi va dubla cifra de afaceri.

Ultimele Articole