x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

PROCESUL lui DRAGNEA: Președintele INSTANȚEI, anunț de ULTIMĂ ORĂ

Procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la ultimul termen.

Author: Mihai Voican | Sursa: G4MEDIA | Publicat: 20.05.2019, 16:00

Ora 15.38: Presedinte de complet: ”O să amânăm pronunțarea”. Un avocat s-a plâns că e o oră târzie, iar președintele completului de judecată a spus că ”oricum vom amâna pronunțarea”.

 

Ora 15.38: Procuror DNA: ”Liviu Dragnea a contestat posibilitatea de a se implica în schimbarea organigramei DGASPC. Cu câțiva ani înainte, în 2009, a chemat o angajată care avea proces cu Direcția și a amenințat-o că dacă nu își retrage procesul, îi desființează postul din organigrama. Este relevant pentru modul în care relaționa cu angajații direcției, cu încălcarea flagrantă a limitelor morale și legale”.

 

Ora 15.36: Procurorul DNA: ”Referitor la temeinicia pedepselor aplicate de prima instanta: să aveți în vedere circumstanțele reale de comitere a faptelor, atitudinea nesinceră adoptată, minimalizarea de către Liviu Dragnea a competențelor pe care le avea, prin lege, în calitate de președinte CJ Teleorman, de aceea Alesu îl numea „Șefu”. Este autorul moral al infracțiunii de abuz în serviciu săvârșite de inculpata Alesu”.

 

Ora 15.32: Procurorul DNA a cerut aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, așa cum a apreciat instanta de fond. Cerem condamnarea și pentru acuzațiile de fals și instigare la fals, pentru care inculpații au fost achitați în prima instanta.

 

Articolul integral pe G4MEDIA