AcasăMoney&PeopleProdanca și Reghe s-au luat la bătaie. Aseară, cei doi au ajuns...

Prodanca și Reghe s-au luat la bătaie. Aseară, cei doi au ajuns la poliție cu semne vizibile

Scandalul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua cu un nou episod. Aseară, după ce s-au încăierat, cei doi au ajuns la secția de poliție acuzându-se reciproc de violență.

Antrenorul clubului Neftachi Baki din Azerbaidjan susține că a fost agresat de fosta sa soție (s-a ales cu un ochi umflat), de asemenea, impresara spune că ar fi fost bruscată, chiar lovită de Laurențiu Reghecampf.

Recent, decizia instanței în privința pensiei alimentare pe care urmează să o plătească Laurențiu Reghecamf pentru fiul său și al impresarei a scandalizat-o pe Anamaria redevenită Prodan. ”A venit astăzi după atâtea luni de zile să își vadă copilul. L-a amenințat că îl ia cu forța, ne-a făcut în toate felurile. Dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Pe mine nu mă bate nimeni, nu poate nimeni să mă bată, nici măcar Reghecampf”, le-a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor la ieșirea din secția de poliție.

Prodanca și Reghe s-au luat la bătaie

Agenții de la Poliția Snagov au deschis trei dosare, unul pe numele Anamariei Prodan, iar două pe numele lui Laurențiu Prodan, care l-ar fi lovit și pe șoferul fostei soții.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat două formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise două Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat al poliției care face verificări în acest caz.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.