AcasăEconomieProducătorul de cereale Agricultorul vrea să preia producătorul de produse de morărit...

Producătorul de cereale Agricultorul vrea să preia producătorul de produse de morărit Panimom şi, indirect, firmele Select-Com şi Mado, tranzacţie analizată de Consiliul Concurenţei

“Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Agricultorul SRL va prelua compania Panimon SA şi, indirect, firmele Select-Com S.A. şi Mado SRL”, informează autoritatea de concurenţă.

Toate companiile implicate în tranzacţie sunt din judeţul Bacău.

“În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, menţionează Consiliul Concurenţei.

Agricultorul SRL desfăşoară activităţi pe piaţa producţiei şi comercializării cerealelor, comercializării angro a cerealelor, comercializării angro a îngrăşămintelor chimice, comercializării angro a pesticidelor, prestarea serviciilor de depozitare, condiţionare şi uscare a cerealelor, precum şi servicii de transport rutier.

Panimom SA este activă pe piaţa producţiei şi comercializării angro a produselor de morărit, pe piaţa producţiei şi comercializării angro a pâinii şi produselor de panificaţie, pe piaţa producţiei şi comercializării angro a produselor de patiserie şi cofetărie. Panimom SA deţine firmele Select Com SA şi Mado SRL.

Select Com SA are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun, iar Mado SRL produce pâine, prăjituri, precum şi produse proaspete de patiserie.

Ultimele Articole