Prof. dr. Dorel Săndesc: Oamenii nu mai pot fi minţiţi. Campania de vaccinare trebuie să fie onestă

„O campanie de vaccinare trebuie să fie onestă şi trebuie să pună, în mod firesc, în balanţă, argumentele pro şi contra. Nu cred că o campanie triumfalistă, care prezintă totul în roz şi care prezintă vaccinul ca şi soluţia perfectă are şanse să ajungă la oameni”, a declarat Săndesc la Antena3.

 

 

Ambasadorul SUA la București: A luat sfârşit vechea domnie a corupţiei şi criminalităţii organizate

 

 

 

„Mă gândeam câtă nevoie este de oameni în această campanie pentru că există o structură atât de diversă în societate şi mesajele unui doctor, unui om de ştiinţă, unui om de cultură nu ajung la toţi oamenii şi de multe ori artiştii, oamenii din alte domenii, ar putea să influenţeze foarte mult decizia acestor oameni. Campania nu poate fi de tip campanie electorală pentru că în campaniile electorale se exagerează, chiar se minte cu un scop unic: oamenii să se ducă să voteze”, a mai spus medicul.

 

 

Norvegia înregistrează tot mai multe decese în rândul vârstnicilor vaccinați anti-Covid

 

Dorel Săndesc a precizat că o campanie de vaccinare trebuie să fie una total onestă şi trebuie să răspundă la toate întrebările.

„Una din întrebările fireşti este dacă există aceste efecte secundare şi dacă pot fi severe. Iar răspunsul este da. Există efecte potenţial severe, ele sunt foarte rare, dar pot să apară pentru că anticorpii atacă şi ale structuri ale organismului, nu doar virusul. Dar trebuie pus în balanţă şi alt adevăr foarte important. Şi în cursul bolii, aceste efecte secundare, complicaţii ale bolii, apar şi apar cu o frecvenţă mai mare şi o severitate mai mare. Am văzut numeroase cazuri de boală COVID, care pe lângă boala în sine care atacă plămânii, a determinat paralizii. Şi oamenii au paralizat sau chiar au decedat din cauza acestor complicaţii”, a declarat dr. Dorel Săndesc.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri