x


  • EUR
    4.7216
    USD
    4.2706
string(16) "instant-articles"

Prognoza meteo: Iarna se întoarce

ANM a actualizat prognoza pentru Plaşte şi Florii, valabilă în perioada 15-28 aprilie. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 18.04.2019, 7:55

Nu scăpăm de vreme rea în următoarea săptămână. Meteorologii anunţă ploi, lapoviţă, ninsori şi foarte frig. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), regimul termic va fi foarte scăzut, asemănător zilelor de iarnă, nicidecum perioadei în care ne aflăm.

 

Joi, în regiunile sudice, estice şi parţial în cele centrale, cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ploua, mai ales în cursul zilei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în est şi în sud-est. Temperaturile maxime, în general mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, se vor încadra între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă, scrie adevarul.ro