AcasăActualitateProgram Metro de Paște și 1 Mai. Orele de funcționare pentru 1,...

Program Metro de Paște și 1 Mai. Orele de funcționare pentru 1, 2 și 3 mai

Persoanele care vor să își aprovizoneze micile afaceri de la Metro înainte de Paște trebuie să se grăbească. Programul magazinelor va fi unul deosebit. Află chiar acum programul Metro de Paște și 1 Mai.

Metro a publicat pe site-ul oficial programul special de sărbători. Astfel începând cu data de 24 aprilie și până pe 30 aprilie, programul de funcționare va fi normal.

Mai exact, magazinele se deschid la ora 6.00 și se închid la ora 21.00, în funcție de incidența infectărilor. Astfel, magazinele care se află în localități cu o rată a infetărilor de peste 4 la mia de locuitori se vor închide la ora 18.00, pe când cele care se află în interiorulq localităților care au o incidență sub 4 la mia de locuitori, vor funcționa până la ora 21, adică, vor avea program normal.

Program Metro de Paște și 1 Mai

Începând cu ziua de sâmbătă 1 mai, intră în vigoare programul de sărbătoare. Astfel, magazinele Metro vor funcționa doar până la ora 16.00.

În ziua de Paști, pe 2 mai, toate magazinele Metro din întreaga țară vor fi închise, iar în  cea de a doua zi de Paști, adică 3 mai, programul de funcționare va fi tot unul special, magazinele fiind deschise în intervalul orar 8.00-16.00.

Programul magazinelor Metro revine la normal începând cu data de 4 aprilie, odată cu finalul sărbătorilor Pascale. Astfel, de marți, toți clienții Metro își vor putea achiziționa toate cele necesare, în intervalul foarte bine cunoscut.

Ultimele Articole