Program Profi de Paște și 1 Mai. Orele de funcționare pentru 1, 2 și 3 ma

0

Magazinele Profi vor avea și ele program scurt în următoarea perioadă. Care sunt modificările? Află chiar acum program Profi de Paște și 1 Mai.

Magazinele Profi vor avea un program special în zilele următoare, dat fiind faptul că suntem în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, românii trebuie să știe când mai pot merge să-și cumpere toate cele necesare pentru a nu rămâne cu masa goală, sau să nu se poateă încadra în timp.

În săptăma mare, mai exact până vineri, programul de funcționare va fi cel normal, însă de sâmbătă, vor exista câteva mici modificări pe care clienții trebuie să le știe.

Astfel, potrivit site-ului Profi, pe data de 26 și 27 aprilie magazinele vor avea un program normal. Același lucru este valabil și în ziua de 28 aprilie, de Miercurea Mare. Programul este același și magazinele sunt deschise până la 21:00.

Program Profi de Paște și 1 Mai

De Joia Mare magazinele Profi nu au un program schimbat și ele funcționează normal, iar programul special de sărbători începe din Vinerea Mare, când magazinele Profi au un program redus.

Mai exact, de magazinele Profi vor lucra până la 16, 17 sau chiar 18, însă depinde de fiecare magazin în parte. Unele poți ține deschis chiar și până la 21:00.

Același program redus va fi valabil și pentru data de 1 mai. În prima zi de Paști toate magazinele vor fi închise, așa cum este și normal, reluându-și activitatea începând cu data de 3 mai, adică a doua zi de Paști.

Astfel, începând cu ziua de luni, 3 mai, magazinele Profi vor fi deschise în intervalul 10.00-18.00.