AcasăExternePropagandistul lui Putin în plin delir: ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală...

Propagandistul lui Putin în plin delir: ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!”

Principalul propagandist al Rusiei, Vladimir Solovyov, a spus într-o emisiune a televiziunii de stat că Stalin a făcut o mare greșeală că a permis Germaniei să existe, transmite Nexta.

Discuția a pornit de la injurii la adresa cancelarului Germaniei Oloaf Scholz, rușii fiind deranjați de recentele afirmații ale Berlinului privind sprijinul pentru Ucraina.


”Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei, aceea este o greșeală. Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. (…) De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad! ”, a spus propagandistul Moscovei.
 

Ultimele Articole