AcasăMoney&PeopleProtecția Consumatorilor a închis fast food-ul lui Tzanka Uraganul pentru mai multe...

Protecția Consumatorilor a închis fast food-ul lui Tzanka Uraganul pentru mai multe nereguli! Se întâmplă la o lună de la inaugurare

La o lună de când vedeta manelelor Andrei Velcu trâmbița deschiderea primei șormerii din viitorul său lanț de fast fooduri, acesta a fost închisă de ANPC.

După o inaugurare cu mult tărăboi (sute de persoane au blocat o arteră principală din București deoarece cântărețul de paranghelii, cunoscut drept Tznaka Uraganul, a împărțit șaorma gratuit), autorizația fast foodului a fost retrasă în urma unor nereguli depistate.

Luat peste picior de mulți internauți care l-au sfătuit să se întoarcă la ce știe mai bine să facă, răsfățatul petrecerilor a ținut să explice că șaormeria de pe Blvd-ul Ion Mihalache a fost închisă pentru alt gen de nereguli -zice Andrei Velcu- în ceea ce privesc sosurile, nicidecum produse expirate, așa cum cred mulți.

Conform celor spuse de manelist, inspectorii ar fi găsit o temperatură de păstrare a sosurilor peste cea normală, o scară de bucătărie ruptă și panoul publicitare conținea elemente greșite. ”Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade”, s-a scuzat vedeta parangheliilor.

Protecția Consumatorilor a închis fast food-ul lui Tzanka Uraganul

”Shaormeria de la București este închisă câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii”, se scuză manelistul care zice că va continua să deschidă noi șaormerii, următoarea la Ploiești, orașul său natal, apoi în mai multe orașe din țară.

Tzanka, pe numele său Andrei Velcu, a devenit și unul dintre cei mai populari români pe YouTube, cu peste 600 de milioane de vizualizări. Record ce detronează multe nume artistice consacrate ale unor artiști cunoscuți la nivel global.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.