AcasăGeneralProtest la Palatul Cotroceni, împotriva "portocalelor toxice" de Ploieşti

Protest la Palatul Cotroceni, împotriva “portocalelor toxice” de Ploieşti

Protest la Cotroceni, după scandalul din Justiție. Manifestația a fost anunțată pe Facebook de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, după ce Klaus Iohannis i-a numit “penali” pe cei care încearcă să discrediteze DNA.

 

Protestul de sâmbătă din faţa Palatului Cotroceni este unul organizat de aşa-zisa platformă Iniţiativa Civică 3.0, din care face parte fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir.

 

La protest şi-a anunţat participarea şi deputatul Liviu Pleşoianu. Acesta susţine că va protesta faţă de acuzaţiile lui Klaus Iohannis cu privire la “penalii” care încearcă să modifice legea şi să dărâme sistemul de justiţie din România.

Totodată, Pleşioanu a susţinut, într-o intervenţie la un post TV,  că vrea sa tragă un “semnal de alarmă” faţă de cât de toxice sunt “portocalele de Ploieşti”, referindu-se, astfel, la procurorul Mircea Negulescu, dar şi la Lucian Onea, împotriva cărora fostul deputat Vlad Cosma a depus o plângere penală, acuzându-i de savârşirea infracţiunilor de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat.

 

“Nu tebuie să ne fie teamă când ne considerăm batjocoriţi, călcaţi în picioare, chiar şi de către preşedintele României”, a spus Pleşoianu.

 

“Eu merg acolo pe ‘persoană fizică’, ca să spun aşa, pentru că acum două zile am constat că într-un mod foarte bizar singurul loc din această ţară unde nu s-a aflat cât de toxice sunt ‘portocalele de Ploieşti’, cât de dăunatoare sănătăţii democraţiei noastre sunt ‘portocalele de Ploieşti’, este dealul Cotroceni. E foarte bizar acest lucru, pentru că în rest în toată ţara s-a aflat”, a mai spus Liviu Pleşoianu, referitor la procurorul DNA Ploieşti Mircea Negulescu.

 

 

 

 

Ultimele Articole