x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(16) "instant-articles"

PSD a scos țara din noroaie. O ambulanță tocmai s-a împotmolit iar pacientul a murit

O ambulanță a fost blocată în drum de noroaie. A fost scoasă cu o șenilată, dar pacientul decedase deja când a ajuns la el.

Author: Mihai Voican | Sursa: NEWS.RO | Publicat: 25.05.2019, 9:23

Pompierii din Vaslui au intervenit, sâmbătă, cu o şenilată pentru a ajuta un bărbat care era inconştient, în localitatea Albeşti, iar ambulanţa cu medic a rămas blocată în noroi.

 

În cele din urmă, medicul a ajuns la pacientul de 51 de ani cu o maşină de teren pusă la dispoziţie de autorităţile locale, însă nu a mai putut face nimic pentru bărbat, acesta fiind declarat mort, informează News.ro.

 

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat, sâmbătă dimineaţă, că Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o şenilată în localitatea Albeşti, comuna Deleşti, după ce ambulanţa TIM care se deplasa pentru a ajuta un bărbat inconştient a rămas blocată pe drumul comunal 105.

 

Acolo a fost trimis şi un camion de la ISU Vaslui pentru a scoate ambulanţa TIM din noroi.

 

„Autorităţile locale s-au mobilizat şi ele punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa. Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui.

 

Medicul nu a mai putut face nimic însă pentru pacientul în vârstă de 51 ani, acesta fiind declarat decedat, mai informează News.ro.