x


  • EUR
    4.7787
    USD
    4.3378
string(7) "politic"

PSD a tras pe linie moartă un lider foarte gălăgios

Liviu Alexa, șeful PSD Cluj care s-a remarcat prin declarații jignitoare, schimbat de la conducerea organizației.

Author: Mihai Voican | Sursa: DIGI24 | Publicat: 14.01.2020, 13:40

Liderii PSD au decis marți, în ședința Comitetului Executiv Național să îl schimbe din funcție pe președintele organizației PSD Cluj, Liviu Alexa. Acesta va fi înlocuit de fostul ministru al Economiei, Gheorghe Șimon.

 

Liviu Alexa a fost numit președinte al organizației PSD Cluj la propunerea Vioricăi Dăncilă.

 

Alexa este unul dintre jurnaliștii care îl consiliau pe fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea. De altfel, firma lui Liviu Alexa apare pe statele de plată ale partidului. PSD a plătit începând cu anul 2016, din subvenția de la stat, aproximativ 430 000 de lei către firma Pagina Ciudatului SRL, deținută de Liviu Alexa.

 

Liviu Alexa deține postul de televiziune NCN și site-ul Ziar de Cluj.

 

Alexa s-a remarcat prin ieșirile publice în care a jiginit mai mulți jurnaliști din Cluj. În luna octombrie acesta a postat un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care îi numea pe jurnaliștii din Cluj „boschetari de presă”.

 

„De dimineață, marea asociație a papagalilor de presă din Cluj, compusă din boschetari, degeaba vă supărați, sunt niște boschetari de presă, au trimis doamnei Viorica Dăncilă o scrisoare deschisă, despre nesimțitul de Alexa care vorbește ca un măgar și îi jignește pe jurnaliști. Bă, nene, care jurnaliști? Eu sunt jurnalist”, spunea Liviu Alexa despre jurnaliștii care i-au transmis o scrisoare Vioricăi Dăncilă în care îi semnalau comportamentului liderului PSD.