PSD pregăteşte un miting URIAȘ la Bucureşti

0
7
PSD pregăteşte un miting URIAȘ la Bucureşti

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat marţi seară pentru G4Media că social-democraţii plănuiesc ca pe 22 mai să organizeze un miting uriaş la Bucureşti la care se aşteaptă să vină 120.000 de persoane. Acesta a dat asigurări că susţinătorii PSD nu vor face incidente şi că partidul îi „cunoaşte pe toţi”.

 

„Avem acţiuni în fiecare zi şi ultima acţiune mare se termină pe 22 mai cu mitingul de la Bucureşti. Penultimul miting mare va fi duminică la Târgovişte. Ca să nu paralizăm iarăşi centrul Capitalei şi Bucureştiul vom face la Romexpo, unde avem foarte multe parcări închiriate, o să fie un miting foarte mare, peste 120 de mii de oameni. Gazdă este Bucureştiul şi Ilfov şi vor veni delegaţi din judeţele apropiate de noi, Călăraşi, Teleorman, Giurghiu, Prahova, Iaolomiţa, Olt. Vor fi şefii din toată ţara dar nu vin cu oameni. Ăsta va fi finalul”, a declarat Codrin Ştefănescu, citat de G4Media.ro.

 

Secretarul PSD a mai adăugat că partidul a demonstrat că ştie să-şi „ţină oamenii în frâu” şi a dat asigurări că „îi cunoaştem pe toţi”.

 

„Suntem pregătiţi pentru asta. Noi am arătat întregii ţări că ştim să ne ţinem oamenii în frâu. Nu am răspuns la provocări. Au fost foarte mulţi care au vrut să facă contramanifestaţii. Ai noştri abia i-am potolit. La fel o să-i lăsăm pe cei dela PNL să-şi facă singuri mitingul şi le promitem că nu trimitem măcar un om să le perturbe mitingul electoral, să arunce cu pietre, ceea ce face guerilla lor. Nu vor fi incidente. Fiind atâta puhoi PSD, e periculos să nu ţinem lucrurile sub control. Îi cunoaştem pe toţi, le ştim numerele de maşină, laptele pe care l-au supt, ştim unde vor veni şi nu vor fi probleme”, a mai precizat Codrin Ştefănescu.