AcasăPolitic„Puie monta”, scris pe un covor-puzzle la o grădiniță inaugurată de Cîmpeanu....

„Puie monta”, scris pe un covor-puzzle la o grădiniță inaugurată de Cîmpeanu. Robert Negoiță: „ Foarte inspirat”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și primarul Sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, s-au amuzat copios luni la vederea unui mesaj trivial afișat în interiorul unei grădinițe pe care au inaugurat-o.

Imaginile filmate de Octav Ganea (InquamPhotos) îi arată pe cei doi demnitari râzând în timp ce descoperă că un lego uriaș dintr-o cameră a grădiniței avea mesajul ”PUIE MONTA”, cu referire la fostul premier Victor Ponta.

”Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a spus râzând Robert Negoiță, care a și început să fotografieze mesajul.

”N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri?”, i-a întrebat pe ziariștii prezenți și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Nici unul dintre cei doi demnitari nu au protestat formal față de apariția unui mesaj trivial în interiorul unei unități de învățământ, mai cu seamă una care urmează să educe copii preșcolari.

De notat că ambii demnitari au avut relații politice strânse cu Victor Ponta. Sorin Cîmpeanu a fost membru de frunte al Pro România și a fost ministru al Educației în guvernul Ponta, în timp ce Negoiță a fost sprijinit constant de Ponta în alegerile pentru primăria Sectorului 3.

Video realizat de Octav Ganea / InquamPhotos:

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.