Punctul G, decis de autoritățile locale! Cei care au luat substanțe afrodisiace nu au voie în locurile de joacă pentru copii

Consiliul Local Botoșani a votat ca persoanele excitate, aflate sub influența substanțelor afrodisiace, să nu aibă acces în incinta locurilor de joacă pentru copii. Decizia apare la articolul 29, punctul G! Probabil că inițiatorul acestei idei a avut în cap toate conotațiile sexuale, valabile atât pentru persoane de sex masculin cât și pentru doamne și domnișoare.

”Este interzis accesul persoanelor sub influența băuturilor alcoolice, substanțelorr afrodiziace sau halucinogene, precum și consumul sau posesia unor asemena substanțelor în perimetrul locului de joacă”, se arată în hotărârea CL Botoșani.

Punctul G, decis de autoritățile locale botoșănene (FOTO)

Nu este clar modul cum pot fi depistate respectivele persoane excitate.

În urma hotărârii Consiliului Local, sunt practic interzise înainte de a merge cu copii la joacă consumurile de migdale, ardei iute, avocado, ciocolată, vin roșu, viagra, busuioc, miere etc. În caz contrar, riscați amendă de la Poliție. Asta în cazul în care Poliția demonstrează că ați consumat substanțele afrodisiace.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri