RĂDOI, amenințare ciudată: „Drulă are doi asistenți, le știm și numele, și profilul, și tot”

0
118

Seful sindicatului de la Metrorex, Ion Radoi, sustine ca se afla in posesia unei inregistrari a unei convorbiri intre doi consilieri au lui Catalin Drula in care acestia ar pune la cale un atentat la viata sa.

 

Dispar SPORURILE acestor români? Raluca Turcan a spus unde vor merge banii

 

„Am avut si noi actiuni sindicale, nimeni nu s-a dus sa dea cu ranga in cap cuiva, sa distruga, sa faca asemena acet huliganice. Am fost facut mafiot, toti salariatii. Nu se poate sa actionezi in halul asta, este un proces pe rol.

(…) Cei de pe langa acest ministru Drula, acolitii lui de pe acolo, m-au amenintat si cu moartea. Avem scris pe telefon, a spus ‘Domne, cum scapam de acest Radoi?’. Si unul dintre ei raspunde: ‘Un accident si gata, s-a dus’. Are doi asistenti, le stim si numele, si profilul si tot”, a declarat Radoi intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu.

Radoi a promis ca va face publica aceasta inregistrare: „Nu stiu cum de nu a ajuns publica pana acum. Se vede negru pe alb, o avem inregistrata”. „Am facut plangere penala, este un dosar pe rol. Vor mai fi si alte procese, nu poti sa ne faci in fel si chip, mafiot”, a mai sustinut Radoi.

 

Se schimbă DIN NOU regulile în MAGAZINE. Ce trebuie să știe românii

 

 

Radoi s-a declarat convins ca il va schimba din functie si pe Catalin Drula.

„Eu sunt sigur ca urmeaza al 28-lea ministru. El este cu numarul 27. Va veni un ministru cu care sa ma inteleg mai bine”, a aratat Dragoi.

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a declarat miercuri, dupa ce a inceput demolarea chioscurilor din statiile de metrou, ca „incepe o epoca a legalitatii”.

„Legea este lege, unde e lege nu e tocmeala. Metrorex a inceput eliberarea spatiilor comerciale care ocupau domeniul public ilegal. Ministerul Transporturilor a trimis o notificare Metrorex pentru a-si exercita obligatiile, trebuie sa tina in buna ordine domeniul public.

Constructiile sunt ilegale sub multiple aspecte, nu au autorizatii de construire sau alt aviz emis de autoritati. Nu au dreptul legal, comercial, de a ocupa domeniul public. Contractul cu firma sindicatului a ajuns la termen din 2018, incaseaza de atunci bani fara drept”, a declarat Drula intr-o conferinta de presa.

El a comentat si momentul in care directorul Metrorex, Stefan Paraschiv, a folosit o ranga pentru a deschide usa unui chiosc.

„Un cartel se destructureaza cu ranga, il felicit pentru un act de asumare si de curaj”, a subliniat Drula.

 

Ministrul a avut un punct de vedere si fata de scandalul declansat de proprietarii de chioscuri.

„Scandalul facut de oamenii liderului de cartel Radoi sunt o ultima zvacnire a mafiei. Se vede acum ca blocarea metroului a fost o actiune de tip cartel pentru pastrarea puterii ilicitae, talciocul subteran si banii rezultati din utilizarea lui. Incepe o epoca a legalitatii”, a aratat Drula.

Ministrul a mai dezvaluit ca angajatii metroului au fost amenintati, „in stil mafiot”, de liderii de sindicat care erau prezenti cand se demolau chioscurile sa nu se implice in a ajuta autoritatile.

Proprietarii chioscurilor din statii de metrou au protestat miercuri fata de operatiunile de demolare. Mai multi jandarmi si-au facut aparitia in tiimp ce chioscarii lui Ion Radoi injura si ii blestema pe oficialii Metrorex.

Cordoane de jandarmi au aparut in jurul spatiilor comerciale, in conditiile in care situatia a devenit tensionata. Proprietarii chioscurilor au schimbat replici cu primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu dar si cu directorul Metrorex, Stefan Paraschiv, filmat incercand sa deschida un spatiu cu ranga.

„Vezi ca nu poti , fraierule!”, a scrigat un chioscar.

„Praful sa se aleaga de tine! Javra ordinara”, a strigat o femeie. „Sa te manance cancerul!”, a zbierat o alta femeie.