AcasăActualitateRăfuială cu ranga, în liga profesionistă de baschet. S-a întâmplat în Sala...

Răfuială cu ranga, în liga profesionistă de baschet. S-a întâmplat în Sala Polivalenta din Oradea

Incident absolut șocant pe terenul de baschet, la o confruntare din Liga Națională. Unul dintre sportivi, enervat la culme că a fost eliminat, a luat o rangă de fier și a vrut să revină pe teren, pentru a se răzbuna. Filmările au fost difuzate în spațiul publicat de echipa adversă

Clubul CSM Oradea a publicat luni seara imagini video surprinse de camerele de supraveghere cu momentele în care un baschetbalist cubanez de la U Cluj-Napoca iese din teren, după ce arbitrul a decis eliminarea sa, iar apoi revine cu o rangă în mână.

În filmare se observă cum Karel Guzman a ieșit din clădirea sălii polivalente, s-a plimbat prin parcare, unde a găsit bara de fier cu care a încercat să-și “facă dreptate”.

Intervenția unui coechipier, care era și el cât pe să fie lovit de jucătorul nervos, a stopat un incident mult mai grav, potrivit ebihoreanul.ro. La scurt timp au intervenit mai mulți jandarmi.

Clubul orădean a mai publicat o serie de filmări în care se observă faptul că sportivul cubanez ar fi făcut gesturi provocatoare și violente atât înaintea meciului, cât și în timpul confruntării, motiv pentru care arbitrul l-a și eliminat.

Meciul a fost întrerupt timp de 15 minute. Arbitrii au revăzut toate fazele, după care au decis eliminarea din joc a lui Karel Guzman, care a părăsit terenul sub escorta coechipierului Stipanovic, cel care ulterior i-a și smuls ranga de fier din mână.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.