x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(7) "politic"

Răfuială în PSD. Gruparea Bădălău, despre Dâncu: Vrea să acapareze partidul, cu ajutor extern

Se scut cuțitele în partidul condus de Marcel Ciolacu.

Autor: Mihai Voican | Sursa: UNIVERSUL.NET | Publicat: 08.06.2020, 11:38

Vasile Dâncu nu exclude intrarea în cursa pentru șefia PSD, un lucru care, coroborat cu criticile aduse actualei garnituri de lideri a partidului, a declanșat mai multe reacții. Una dintre ele a fost cea a aripii Bădălău din PSD.

 

Marian Mina, șeful Consiliului Județean Giurgiu și fin al liderului filialei, Niculae Bădălău, consideră că Dîncu a dat dovadă de o „conduită dominată de intoleranță, gândire nedemocratică și discriminare regională”. Gradul de nervozitate este reflectat însă de acuzația că Vasile Dâncu încearcă să acapareze PSD „inclusiv cu ajutor extern”.

 

Postarea lui Marian Mina:

 

  • Am citit cu surprindere în media de ieri judecățile de valoare cu pretenții elitiste ale domnului Vasile Dâncu, ardelean de origine, sociolog de profesie și intelectual public prin bunăvoința presei. În calitatea mea de politician relativ tânăr, care crede în valorile social-democrate moderne și susține cu hotărâre că șansa de dezvoltare a României este cu PSD la putere, îi transmit domnului Dâncu următoarele:
  • -Atât Moldova, cât și Transilvania au fost reprezentate în permanență în structurile de conducere ale partidului și chiar a existat o filosofie a partidului de politici echivalente în reprezentarea tuturor regiunilor istorice.

 

Articolul integral pe UNIVERSUL.NET