AcasăMoney&People Raluca Zenga călătorește gratis în toată lumea! Are cea mai frumoasă meserie/FOTO

 Raluca Zenga călătorește gratis în toată lumea! Are cea mai frumoasă meserie/FOTO

Raluca Zenga a împlinit 40 de ani, vârstă la care a văzut aproape tot atâtea țări cât cifra anilor săi.
 Fosta soție a legendarului internațional italian Walter Zenga se mândrește cu îndeletnicirea sa, una dintre cele mai frumoase meserii din lume, și anume călătoritul.
  Frumoasa româncă ce se definește drept ”un spirit nomad, rătăcitor”,  trăiește într-o vacanță continuă căci face afaceri de pe urma propriei pasiuni, călătoriile. Și s-a plimbat în toată lumea cât alții într-o viață, în plus câștigă bani din asta, de pe urma impresiilor din propriul jurnal de călătorie online.
Raluca are contracte cu diverse agenții de travelling, este plătită să testeze vacanțe în locuri noi și să-și expună impresiile info trip-urilor, site-ul său devenind un jurnal de călătorie.
Raluca Zenga călătorește gratis în toată lumea

Raluca Zenga călătorește gratis în toată lumea. Are cea mai frumoasă meserie din lume!

”Niciodată nu m-am simțit mai vie ca înainte de o nouă călătorie, când îmi pregătesc bagajele. Mă pregătesc de aventură, ascult și aud, las emoțiile locului să mă cuprindă iar apoi împărtășesc totul cu voi.”, spune Raca Rebeldea Zenga despre marea sa pasiune devenită afacere.
Fosta soție a lui Walter Zenga, cu care a avut o căsnicie de 17 ani, a bifat și 12 țări pe an, media fiind de una pe lună. Walter Zenga a divorțat anul trecut de Raluca, după o căsnicie ce a durat 17 ani. Împreună au doi copii -Samira și Walter Jr.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.