AcasăEconomieRâmnicu Vâlcea: Peste 1100 de gospodării de pe 60 de străzi vor...

Râmnicu Vâlcea: Peste 1100 de gospodării de pe 60 de străzi vor fi racordate la reţeaua de gaze. Primăria a semnat contractul finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”

Potrivit oficialilor Primăriei Râmnicu Vâlcea, contractul de proiectare şi execuţie pentru obiectivul „Extinderea reţelei de gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea”, are o valoare de 24.636.937,90 lei suma fiind asigurată în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. 

Proiectul prevede extinderea reţelei de alimentare cu gaze naturale cu 36 de kilometri, pe 60 de străzi din cartierele Ostroveni, Troianu, Copăcelu, Căzăneşti, Stolniceni, Râureni, Goranu, Dealul Malului, Colonia Nuci, Buda-Poenari, Ştirbei Vodă. După realizarea reţelei de alimentare, peste 1100 de gospodării se vor putea racorda la aceasta.

„În urma procedurii de achiziţie a fost desemnată câştigătoare oferta depusă de asocierea Construcţii Silva Oaş SRL – Burgaz SRL – Impecabil SRL, care are la dispoziţie 4 luni pentru proiectare (la care se adaugă perioada necesară obţinerii avizelor pentru autorizaţia de construire) şi 18 luni pentru realizarea lucrării”; a transmis Primăria Râmnicu Vâlcea printr-un comunicat de presă.

Ultimele Articole