x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Rareș Bogdan, anunț-bombă. Planul de rezervă dacă Guvernul Orban nu trece de Parlament

Rareș Bogdan a explicat, miercuri, la "Sinteza zilei", ce se va întâmpla în cazul în care negocierile pentru viitorul guvern vor eșua și noul Executiv nu va reuși să treacă de Parlament.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.10.2019, 7:40

“Există plan de rezervă, dar el îl include în continuare pe Ludovic Orban și formarea guvernului în jurul PNL. Din experiența mea jurnalistică, e greu de crezut că parlamentarii, înainte cu un an de zile, unii dintre ei nemaivâzând ușile Parlamentului decât din afară, vor vota în așa fel încât să cadă un al doilea guvern, deci practic al treilea, care să ducă la anticipate. Totul este să se realizeze cvorumul, acolo este cheia.

 

Situația poate merge pănă după al doilea tur al prezidențialelor, ceea ce nu ar fi deloc de dorit, pentru că România în momentul acesta are nevoie de un guvern stabil și de măsuri economice, iar după asta sunt absolut convins că suflul pe care îl va da câștigarea alegerilor prezindențiale de către Klau Iohannis îi va face pe unii să se râzgândească, dacă în momentul acesta au alte gânduri”, a spus Rareș Bogdan.