AcasăPoliticRareș Bogdan atacă Guvernul și pe Ciucă. Se va plânge în Parlamentul...

Rareș Bogdan atacă Guvernul și pe Ciucă. Se va plânge în Parlamentul European, direct lui Macron

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, la Romania TV ca i se va plange presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, in Parlamentul European despre faptul ca Guvernul Romaniei nu ia masuri impotriva AUR. ” Voi vorbi despre faptul ca in momentul acesta Romania este un stat care devine nesigur, este sub asediul extremismului, al neo-fascismului, a neo-legionarismului, al antisemitilor”, a spus Bogdan.

„Avem un comportament huliganic al unor oameni care se indreapta impotriva casei presedintelui Romaniei. (…) Ieri am aterizat la 16.30 de la Bruxelles si primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc la Guvernul Romaniei, la domnul Ciuca, la Nicolae Ciuca, caci ceea ce se intampla la ora actuala… sa discut cu dansul inclusiv despre aceasta situatie. Am pus mana pe telefon si am sunat si oameni din Guvernul Romaniei, explicandu-le ca situatia este intolerabila.

Miercuri, in Parlament la Strabourg va fi presedintele Frantei, domnul Macron. Eu am trei minute ca sef al delegatiei Romaniei in Parlamentul European, PPE, in care doream sa vorbesc exclusiv de accesul Romaniei in Schengen. Viu vorbi un minut despre asta si doua minute voi vorbi despre faptul ca in momentul acesta Romania este un stat care devine nesigur, este sub asediul extremismului, al neo-fascismului, a neo-legionasrimului, al antisemitilor”, a declarat Rares Bogdan la Romania TV.

Copresedintele AUR George Simion s-a plans recent, tot la Romania TV, ca a fost sunat noaptea de prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan. Bogdan este nervos ca liderul AUR a fost pe la casa parintilor sai din Ocna Mures.

„Eu m-am dus sa ma intalnesc cu oamenii, sa arat cine a fost tatal si de ce locuitorii il acuza ca a distrus fabrica. Rares Bogdan de ce minte, de ce zice ca e din Cluj si nu din Ocna Mures? Sa intre aici in direct cu noi… I-a mintit pe oameni ca taie pensiile speciale. Nu are curaj sa intre in direct cu mine, de aia am fost la el acasa in oras. Mi-a transmis printr-un prieten ca o sa am probleme cu el. Pai asta suna a amenintare.

(…) Oamenii din localitate sunt suparati pentru ca tatal politicianului liberal a distrus combinatul din Ocna Mures, iar acum sunt nevoiti sa munceasca prin strainatate”, a declarat Simion la Romania TV.

Moderatorul Victor Ciutacu a intervenit cu un mesaj din partea lui Rares Bogdan: „Rares Bogdan ne-a transmis ca daca aveti ceva de rezolvat politic trebuie sa o faceti cu el, nu cu familia lui, argument care si mie mi se pare foarte normal”.

 

George Simion a spus ca a primit mesaje si ca a fost sunat nopatea de Rares Bogdan dupa ce a fost in Ocna Mures.

„M-a sunat. Mi-a dat mesaj la 12 noaptea: Trebuie sa vorbim! Eu noaptea nu raspund la telefon. Sa intre aici in direct cu noi, daca vrea sa o rezolvam”, a subliniat Simion.

Ultimele Articole