Rareș Timiș, de la scena muzicală la case în copaci de închiriat, în Țara Hațegului

Rareș Timiș, fost membru al trupei Impact și vedetă a muzicii, a ales un drum inedit după mai bine de 10 ani de colindat lumea.

Revenit în România, Rareș și-a transformat visul din copilărie într-o afacere de succes, construind un resort turistic cu cabane și case în copaci pe terenul bunicilor săi, în satul Peștana, Țara Hațegului, Hunedoara.

Un vis transformat în realitate

Rareș Timiș și soția sa, Gabriela, au construit inițial patru cabane din lemn, cu specific tradițional, folosind materiale cât mai naturale. Resortul, s-a îmbunătățit de la an la an, are chiar și piscină, și  oferă turiștilor o experiență autentică de trai în mijlocul naturii. „Ne-am întors în România și ne-am stabilit la Peșteana, locul unde a copilărit Rareș, mai exact la casa părinților lui”, povestește Gabriela.

Rareș Timiș, de la scena muzicală la case în copaci de închiriat

Inițial, prima căsuță în copac a fost construită pentru a satisface dorința din copilărie a lui Rareș. Ulterior, a fost listată pe Airbnb, devenind rapid populară atât pe timpul verii, cât și al iernii. „Locuri clasice de cazare găsești la tot pasul, dar căsuțele noastre în copac oferă ceva unic”, explică Gabriela.

Rareș Timiș, de la scena muzicală la case în copaci de închiriat

Confort și sustenabilitate

Fiecare cabană este echipată cu tot confortul modern, de la încălzire cu șemineu sau sobă cu lemne, până la băi interioare și bucătării complet utilate. Materialele folosite sunt reciclabile și naturale, inclusiv lemn, geamuri reciclate și uși recondiționate. „Căsuțele beneficiază de o izolație foarte bună pe bază de lână, 100% naturală și netratată”, adaugă Rareș.

Înainte de a reveni în România, Rareș Timiș a trăit o viață plină de aventuri. Ca membru al trupei Impact, alături de Cristina Bălan, a cunoscut celebritatea și a lansat numeroase hituri. După perioada de glorie, Rareș a lăsat totul în urmă pentru a face voluntariat în zonele sărace din Africa și America Latină. După 10 ani petrecuți în diverse colțuri ale lumii, Rareș s-a întors acasă, ales de inima sa să se stabilească în Țara Hațegului.

Pentru cei ce caută o evadare în natură, casele lui Rareș Timiș oferă o experiență unică și memorabilă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed