Răspunsul lui Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de o competiție cu Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că nu îi este „frică de nimic”, întrebat dacă se teme de o competiție cu predecesoarea sa Gabriela Firea, care a anunțat recent că vrea să candideze pentru un nou mandat.

  • „Nu mi-e frică de nimic.
  • Pentru moment, energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care le are Bucureştiul”, a răspus Nicușor Dan, întrebat miercuri, la Digi24.ro, dacă îi este teamă de o luptă cu Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar general.

Nicușor Dan a spus că Gabriela Firea a fost un „administrator al Bucureștiului” „foarte, foarte slab”.

  • „Îi urez succes.
  • Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta – e evaluarea pe care i-o fac.
  • În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare”, a adăugat Nicuşor Dan.

El declara, recent, la B1, despre o candidatură la următoarele alegeri locale din 2024, că speră ca o alianţă de dreapta să îl susţină la Primăria Capitalei.

Tot recent, Gabriela Firea afirma că, dacă cetăţenii o vor vota la viitoarele alegeri, se va întoarce primar general al Capitalei. Firea a mai spus că sunt discuţii incipiente în coaliţia de guvernare despre o eventuală susţinere comună a PNL şi PSD, dar că ea se bazează în primul rând pe susţinerea partidului din care face parte, respectiv PSD.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri