AcasăPoliticRăspunsul lui Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de o competiție...

Răspunsul lui Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de o competiție cu Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că nu îi este “frică de nimic”, întrebat dacă se teme de o competiție cu predecesoarea sa Gabriela Firea, care a anunțat recent că vrea să candideze pentru un nou mandat.

  • “Nu mi-e frică de nimic.
  • Pentru moment, energia mea se canalizează pe cei 2 ani şi 3 luni care au rămas din acest mandat şi încerc să rezolv cât mai multe dintre problemele mari pe care le are Bucureştiul”, a răspus Nicușor Dan, întrebat miercuri, la Digi24.ro, dacă îi este teamă de o luptă cu Gabriela Firea pentru un nou mandat de primar general.

Nicușor Dan a spus că Gabriela Firea a fost un “administrator al Bucureștiului” “foarte, foarte slab”.

  • “Îi urez succes.
  • Eu pot să spun că a fost un administrator foarte, foarte slab al Bucureştiului. Faptul că a lăsat Primăria cu trei miliarde de lei datorie curentă, cu conturile blocate pentru investiţii, faptul că nu a făcut nicio investiţie structurală majoră, faptul că nu a dat o direcţie de dezvoltare pentru oraşul ăsta – e evaluarea pe care i-o fac.
  • În rest, îi urez succes în tot ce face. În opinia mea, nu s-a întâmplat nimic în acel mandat, ci, mai mult, s-au deteriorat multe lucruri, dintre care reţeaua de termoficare”, a adăugat Nicuşor Dan.

El declara, recent, la B1, despre o candidatură la următoarele alegeri locale din 2024, că speră ca o alianţă de dreapta să îl susţină la Primăria Capitalei.

Tot recent, Gabriela Firea afirma că, dacă cetăţenii o vor vota la viitoarele alegeri, se va întoarce primar general al Capitalei. Firea a mai spus că sunt discuţii incipiente în coaliţia de guvernare despre o eventuală susţinere comună a PNL şi PSD, dar că ea se bazează în primul rând pe susţinerea partidului din care face parte, respectiv PSD.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.