x


  • EUR
    4.8709
    USD
    4.0044
string(7) "politic"

Răsturnare de situație. Gabriela Firea, amenințată de ‘Fratele’ lui Nicușor Dan

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Nicușor Dan ar fi interveni în cazul unui om de afaceri, Gabriela Firea scoate la iveală o serie de noi informații

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 16.09.2020, 8:31

Primarul general al Capitalei, susţine că a primit mesaje de ameninţare de la omul de afaceri pentru care a intervenit Nicuşor Dan la Primăria Sectorului 4.

“‘Fratele’ domnului Nicușor Dan, ‘Câine’, mi-a trimis mesaje de amenințare, că o să se ocupe el de mine și de familia mea. Mi-au transmis prin tot felul de interpuși să am grijă că o voi păți. Voi avea grijă ca la dezbaterea de săptămâna viitoare să aduc toate materialele”, a declarat Firea.

Totodată, Gabriela Firea a anunţat cu această ocazie că va participa la o dezbatere cu Nicuşor Dan, după ce candidatul PNL-USRPLUS a susţinut că Firea refuză să participe la o asemenea dezbatere electorală.

“Eu am răspuns de la început că voi participa. Nu știu de ce s-a creat această atmosferă că eu nu voi participa. Îl învață probabil consultanții să aibă o campanie de denigrare la adresa mea. Voi participa săptămâna viitoare la dezbatere”, a mai declarat Firea la Antena 3.