AcasăPoliticRăsturnare de situație în rocada premierilor. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu: ”Orice...

Răsturnare de situație în rocada premierilor. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu: ”Orice negociere trebuie suspendată”

Răsturnare de situație în rocada premierilor. Marcel Ciolacu anunță că orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată până la rezolvarea solicitărilor sindicatelor și a reformei pensiilor speciale.

De asemenea, el subliniat faptul că agenda românilor nu mai coincide cu cea politică, iar prioritățile trebuie cunoscute foarte clar.

„De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

Ce spune Marcel Ciolacu

Din acest motiv, crede președintele PSD, în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale.

„Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată. Coaliția are datoria să se reunească în primul rând pentru urgențele românilor, iar programul de guvernare viitor este obligatoriu să prevadă soluțiile sustenabile și un termen clar pentru noua lege a salarizării”, a mai adăugat el.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.