AcasăPoliticReacția PNL după ce Marcel Ciolacu a cerut amânarea rotativei: ”PSD face...

Reacția PNL după ce Marcel Ciolacu a cerut amânarea rotativei: ”PSD face un joc dublu ca să manipuleze”

Europarlamentarul și vicepreședintele PNL Robert Sighiartău a reacționat, pe Facebook, la anunțul lui Marcel Ciolacu care vrea amânarea rotativei.

Acesta acuză PSD de manipulare și de joc dublu și a prezentat și o serie de argumente în acest sens.

“Dascălii au tot dreptul să se revolte. Politicienii cu responsabilități executive nu au dreptul să se scuze.

De 1 an și ceva erau obligați prin Ministerul Muncii să vină cu soluții privind taierea pensiilor speciale și rezolvarea inechităților din sistemul salarial public.

Modul PSD-ului și a dl.Ciolacu de a face politică rămâne același. Un joc dublu care are menirea să manipuleze opinia publică”, a spus Robert Sighiartău.

Ce spune Marcel Ciolacu

Reacția acestuia vine după ce anterior, Marcel Ciolacu a anunțat că o prioritate trebuie să fie populația și după activitatea politică.

„De când am intrat la guvernare prioritatea noastră a fost stabilitatea țării și buna guvernare, astfel încât românii și economia româneasca să treacă mai ușor peste multiplele crize cu care ne confruntăm. E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor”, a scris, sâmbătă, Ciolacu pe Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.