AcasăExterneReacție totală a lui Putin în momentul când șeful Gărzii Naționale îl...

Reacție totală a lui Putin în momentul când șeful Gărzii Naționale îl asigură de simpatia ucrainenilor din ”zonele eliberate” (Video)

Kremlinul a publicat pe site-ul său o înregistrare video cu momentul în care șeful Gărzii Naționale a Rusiei îl minte pe Putin în față, dându-i asigurări că ucrainenii sunt bucuroși să fie eliberați de trupele de ocupație, relatează Daily Beast.

Președintele rus este surprins ca și în alte dăți ținându-se strâns de masă în timp ce ascultă raportul șefului Gărzii Naționale, Viktor Zolotov, care îl informează cu privire la situația din teritoriile ocupate. Putin l-a cunoscut pe Zolotov pe când acesta din urmă era garda de corp a primarului orașului Sankt Petersburg Anatoli Sobciak. Zolotov a devenit partenerul de antrenament al lui Putin, la acea vreme viceprimar, iar în prezent este membru în Consiliul Național de Securitate și o persoană din cercul intim al lui Putin.

Putin are o mină serioasă și, deși nu lasă să se ghicească ce gândește, pare îngrijorat.

„Aș vrea să subliniez faptul că avem sentimentul că populația din zonele eliberate ne oferă sprijinul. Înțeleg faptul că le protejăm dreptul la o viață pașnică și fericită pentru copiii lor”, a spus directorul Gărzii Naționale Viktor Zolotov, în cadrul unei informări video făcută publică de Kremlin.

„Trupele Gărzii Naționale efectuează o gamă largă de misiuni pentru a menține legea, ordinea și siguranța, permițând reluarea vieții pașnice în teritoriile eliberate din republicile Donețk și Lugansk, dar și în regiunile Zaporojie și Herson”, a adăugat Zolotov.

Forțele ucrainene au început luni contraofensiva terestră pentru recuperarea teritoriilor din regiunea Herson, pierdute în primele zile ale invaziei, și susțin că au înregistrat primele succese. Lupte intense au loc pe întreaga linie a frontului, în est și nord-est, a anunțat președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.