x


 • EUR
  4.6605
  USD
  3.9612
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  18 km/h
  Umiditate

  31%
  Presiune

  34711 hPa
string(7) "externe"

Recompensă uriașă pentru persoana care va reuși să DISTRUGĂ mandatul lui Trump!

Larry Flynt, deținătorul publicației The Hustler, supranumit „baronul pornografiei” din anii 1970, a pus pe masă un cec de 10 milioane de dolari pe care spune că îl va oferi persoanei care, printr-o informație prețioasă, va pune capăt mandatului de președinte al lui Donald Trump, transmite USA Today.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.10.2017, 19:21 | Actualizat: 17.10.2017, 19:21

Într-un anunț pe o pagină întreagă din The Washington Post, cotidian cu un front media anti-Trump asumat, Flynt, care și-a făcut în ultimele decenii o obișnuință din a căuta dovezi de potențiale scandaluri sexuale în rândul politicienilor americani, spune că Donald Trump este „periculos de inadecvat” la cârma Statelor Unite.

 

Flynt a pus la punct o linie telefonică și o adresă de e-mail pentru a primi detaliul compromițător care ar putea curma președinția lui Trump și promite confidențialitate absolută persoanei care îi va oferi informația, scrie digi24.ro.

 

Practic, Larry Flynt a demarat o vânătoare de recompense.

 

„Nu mă subestimați, intenționez să plătesc întreaga sumă. Desigur, aș putea să folosesc cele 10 milioane de dolari pentru a-mi cumpăra obiecte de lux sau să le investesc în afacerile mele, dar la ce mi-ar folosi toate astea într-o lume devastată de cel mai puternic idiot din istorie?”, și-a prezentat termeni duri propunerea Larry Flynt, conform sursei citate.