AcasăExterneRefugiații din Ucraina sunt invitați să lucreze pentru întreprinderile agricole din Kamceatka

Refugiații din Ucraina sunt invitați să lucreze pentru întreprinderile agricole din Kamceatka

Vicepreședintele Guvernului Regional al regiunii Kamceatka, Roman Vasilevsky, a anunțat că va trimite delegație în teritoriile limitrofe cu Ucraina pentru a invita refugiați din această țară, mai ales cei din așa zisele republici Donetsk și Lugansk, să lucreze la întreprinderile agricole din peninsulă, anunță agenția de presă rusă TASS.

Roman Vasilevsky, vicepreședintele guvernului regiunii, a anunțat acest lucru luni în cadrul unei ședințe operaționale, specificând că în principiu caută specialiști în domeniul agriculturii.

„Din păcate, avem încă o problemă cu personalul din agricultură. În ultimul deceniu, personalul nu a crescut nici în raioanele Milkovski, nici în districtele Yelizovski. Am o propunere de a trimite o delegație de reprezentanți ai principalelor regiuni agricole ale regiunii la zonele de frontieră – spre regiunile Rostov, Kursk, Bryansk, pentru a lucra cu oamenii care au părăsit teritoriile Ucrainei, republicile Donețk și Lugansk și pentru a găsi personal care are o educație specializată, cu experiență în agricultură, pentru a-i invita la lucrează pe teritoriul Kamceatka”, a spus Vasilevsky.

Șeful regiunii, Vladimir Solodov, a susținut această idee, spunând că dacă în Kamceatka vin oameni care au competențe profesionale, dorință și dorință de a lucra, acest lucru va avea un efect benefic asupra dezvoltării economiei regiunii.

Aproximativ 100 de refugiați au sosit în Kamceatka de pe teritoriul Ucrainei, RPD și LPR. Copiii lor au avut deja timp să se relaxeze în taberele de sănătate din peninsula, informează TASS.

Kamceatka este o peninsulă în regiunea estică a Rusiei și face parte din Orientul Îndepărtat Rus. Vestul peninsulei ajunge în Marea Ohotsk, iar în partea de est în Marea Bering și Oceanul Pacific.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.