AcasăEconomieRestricţii de trafic pe bulevardul Theodor Pallady din Sectrorul 3 al Capitalei,...

Restricţii de trafic pe bulevardul Theodor Pallady din Sectrorul 3 al Capitalei, pentru lucrări la pasajul rutier suprateran din zonă

”Traficul va fi deviat pe breteaua existentă, paralelă cu bulevardul, bretea care asigură accesul şi ieşirea din parcările complexului comercial din zonă. De asemenea, urmează să se închidă şi breteaua pentru virajul la stânga de acces în zona comercială, bretea aflată pe sensul celălalt de mers, dinspre Bucureşti spre autostrada A2, după intersecţia cu strada Nicolae Teclu. Astfel, autovehiculele care circulă pe sensul de ieşire din oraş vor ajunge în zona comercială mergând până la rondul aflat în intersecţia cu strada Balta Albina. Aici vor intoarce pe sensul spre oraş şi vor avea acces în zona comercială de pe breteaua pe care se va devia circulaţia”, a transmis, vineri, Primăria Sector 3.  

Primăria Sectorului 3 anunţă, de asemenea, că mai derulează un proiect major de infrastructură, respectiv construirea unui pasaj rutier suprateran în zona ieşirii pe autostrada A2, al cărui rol principal este de a degreva intersecţia bulevardului Theodor Pallady cu strada Drumul între Tarlale. 

 

 

Ultimele Articole