Rețeta pentru biscuiții fără făină și fără lapte. E mult mai sănătoasă

Rețeta pentru biscuiții fără făină și fără lapte. E mult mai sănătoasă. Cei care țin o dietă sau marii iubitori de biscuiți cred că este aproape imposibil să se bucure de un astfel de produs fără făină, ingredient de bază, dar și fără lapte.

Rețeta pentru biscuiții fără făină și fără lapte. E mult mai sănătoasă

Există însă o rețetă care evită ambele ingrediente. Are la bază migdale măcinate, dar și miere, lucru care face ca acești biscuiți să fie cu mult mai sănătoși.

Ingredientele pentru rețeta de biscuiți fără lapte și făină sunt următoarele:

Rețeta pentru biscuiții fără făină și fără lapte. E mult mai sănătoasă

  • 150 g zahăr pudră
  • 150 g migdale măcinate
  • o lingură de miere
  • un albuș de ou (mărimea XL)
  • dulceață

Biscuiții fără făină sunt perfecți pentru cei care au intoleranță sau alergii la unt, făină sau lapte.

Cum îi preparăm deci? Foarte simplu. Se amestecă zahărul pudră cu migdalele măcinate, iar apoi se adaugă mierea și albușul.

Totul se amestecă până când obținem un aluat omogen. Acesta va fi rulat într-un sul și acoperit cu folie alimentară.

Se lasă la odihnit 30 de minute cel puțin, la frigider, iar în acest timp, încălzim cuptorul la 150 de grade, atât sus cât și jos.
Sulul de aluat se taie în 20 de bucăți egale, iar acestea vor fi puse pe o foaie de copt, într-o tavă, care va merge ulterior la cuptor.

Facem o adâncitură cu degetul mare pe mijlocul fiecărei bucăți de aluat și punem gem, sau un cub de ciocolată acolo, după preferințe.

Biscuiții se coc timp de 15 minute, până se fac aurii și se lasă la răcit înainte de a fi consumați.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed