Revista blogurilor business 18 Decembrie – Sebastian Vladescu: Ma duc sa schiez acum. Discutam de luni incolo

0
Revista blogurilor business 18 Decembrie – Sebastian Vladescu: Ma duc sa schiez acum. Discutam de luni incolo

“Sebastian Vladescu: Ma duc sa schiez acum. Discutam de luni incolo”, aceasta este declaraţia dată de unul dintre cei despre care se zvoneşte că va fi propus pentru postul de ministru de finanţe. “Pentru cei care se intreaba ce crede Vladescu despre reducerea cheltuielilor guvernamentale, esenta e urmatoarea: Sebastian Vladescu crede in anularea impozitului forfetar deoarece nu ajuta prea mult bugetul”, scrie Dan Popa pe blogul său.

Intact Interactive schimba strategia, scrie Orlando. “La nici un an de cand s-au lansat in piata, cei de la Intact Interactive schimba strategia, nu vor mai fi o regie de vanzari si pentru siteuri din exteriorul grupului Intact, vor vinde doar o parte din siteurile grupului + se vor ocupa de dezvoltare.”

Dragoş Stanca dă un exemplu de “Publicitate mega-contextuala”. “Ca sa nu v-aud ca nu stim sa facem “mijto” de noi insine, luati si cititi aici“.

Citeşte pe blogul lui Lucian Davidescu “5 lucruri pe care probabil că nu le ştiai despre presa tipărită, 5 greşeli care îi grăbesc sfârşitul şi 5 probleme pe care trebuie să le rezolve presa online”.

Victor Kapra scrie opt întrebări test pentru cumpărături online în siguranţă. “Uneori, cand dai ultimul click pentru plata la un magazine online, te intrebi daca banii tai au ajuns unde trebuie sau daca a doua zi nu te trezesti cu contul gol. Altadata, esti nevoit sa iti verifici adresa de email de pe un computer strain: cum faci sa fii sigur ca parola nu ajunge la altii? Sau cum iti dai seama daca o adresa de web este reala, si nu una falsa?”

Dan Voiculescu se întreabă “ce directii capătă acea sută de milioane de euro impozite asigurată de Grivco bugetului anul acesta. Ajung banii la sănătate si muncă, sau acoperă găuri negre si fonduri de protocol?”