Revista presei internaţionale 19 noiembrie 2009 – Titlurile Facebook au crescut în ultimele patru luni cu 42%

Pretul titlurilor Facebook pe piata de schimburi, a crescut in ultimele patru luni cu peste 42%, pe masura ce numarul utilizatorilor a depasit 300 milioane utilizatori, titreaza Bloomberg.

Le Figaro noteaza ca, noul plan de economisire al Air France-KLM are ca scop restabilirea echilibrului operational incepand cu prima parte a anului 2010. Potrivit cotidianului francez, Air France-KLM a inregistrat din cauza crizei primele pierderi din
ultimii 15 ani, cu un deficit de 543 milioane de euro in primul semestru. Cifra de afaceri a companiei in anul 2008-2009, a fost de 10,7 miliarde de euro, in scadere cu aproape 20%.

El Pais relateaza ca economia spaniola a inregistrat sase trimestre de recesiune. PIB-ul a scazut in vara acestui an cu aproape 4%, insa in perioada urmatoare caderea s-a mai atenuat, inregistrand o cadere trimestriala de 0,3%. Conform El Pais, consumul si investitiile s-au mai stabilizat insa piata imobiliara continua sa fie in cadere libera.

Presedintele Bancii Centrale Europene a declarat miercuri ca societatile de asigurare au nevoie de masuri de reglementare mai stricte, argumentand ca acestia prezinta riscuri pentru stabilitatea financiara globala. Trichet a mai precizat ca, firmele de asigurari si pensii traditionale nu reprezinta un risc insa este nevoie de o competitivitate mai mare pe aceasta piata, informeaza Wall Street Journal.

Reuters scrie, citand unul din executivii companiei, ca General Electric se asteapta la o crestere slaba a veniturilor in 2010, pe segmentul tehnologiile pentru infrastructura. „Nu ne asteptam la o crestere semnificativa a ratei”, a declarat directorul executiv, John Rice. „Sunt vremuri foarte grele dar sper ca pana la sfarsitul anului viitor sa vedem mai multa claritate pe pietele dezvoltate”, a mai precizat acesta.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed