AcasăEconomieTransportRidesharing cu avionul. Un zbor Tarom Bruxelles–București a făcut un ocol prin...

Ridesharing cu avionul. Un zbor Tarom Bruxelles–București a făcut un ocol prin Strasbourg pentru a fi „taxi” pentru europarlamentarii români

Tarom, compania aeriană de stat, este implicată într-un nou scandal, după ce una dintre cursele sale, care merge pe ruta Bruxelles – București, a ocolit prin Strasbourg dintr-un motiv greu de înțeles.

Se pare că, Tarom a redirecționat una dintre cursele sale regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care veneau de la sediul Parlamentului European, potrivit Politico.

„A fost o săptămână lungă și e un drum lung spre casă pentru legiutorii români”, a scris, vineri, publicația care urmărește politica europeană.

Jurnalistul Josh Posaner scrie că zborul a fost deviat pentru a îi lua și aduce acasă pe europarlamentarii români care au participat la ultima sesiune înainte de Crăciun, în orașul francez Strabourg, sediul Parlamentului European.

Pasagerii au fost anunțați în avans că vor ajunge prima dată în Franța

Un pasager al acestui zbor a spus că pasagerii au fost informați în avans de schimbarea itinerariului. Serviciul de clienți a explicat că aceasta a venit „la cererea europarlamentarilor români”.

Călătorul menționat a văzut cel puțin patru eurodeputați ce s-au urcat la bordul avionului ce opera zborul RO374, atunci când a ajuns în Strasbourg joi seară. Datele sunt confirmate de FlightRadar24.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.