AcasăActualitateROCKER în regia lui Marian Crișan vine în cinematografe din 22 februarie

ROCKER în regia lui Marian Crișan vine în cinematografe din 22 februarie

Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe langă legatura de sânge, ceea ce ii unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

 

ROCKER, o nouă producție Mandragora, este cel de-al doilea lung metraj al lui Marian Crișan, un nou success international alături de filmul de debut Morgen (2010, premiat în importante festivaluri de film precum Locarno IFF, Tessaloniki IFF, Reykjavik IFF) sau scurt-metrajul Megatron distins cu Palm d’Or la Festivalul Internațional de Film de la Cannes 2008.

 

Din distribuție fac parte actorii Dan Chiorean, Alin State, Ionuț Nicolae, Ofelia Popii, Crina Semciuc și mulți alții aflați la prima apariție cinematografică.

 

Filmul a avut premiera mondială în cadrul Festivalului Internațoinal de Film de la San Sebastian unde a participat în competiția secțiunii Nuevos Directores. De curând ROCKER a fost proiectat în secțiunea competitivă a Festivalului Intrenațional de Film de la Trieste și la Festivalul Internațional de Film de la Göteborg fiind în continuare solicitat în competiții internaționale.

 

În România filmul este distribuit de Transilvania Film și va putea fi vazut începând cu 22 februarie în București, Cluj, Oradea, Constanța, Brașov, Craiova sau Târgu Mureș.

Ultimele Articole