AcasăMoney&PeopleRomânia, oficial cea mai slabă țară participantă la Eurovision Song Contest: A...

România, oficial cea mai slabă țară participantă la Eurovision Song Contest: A înregistrat ZERO puncte! A fost cel mai prost rezultat din istoria participărilor

România a intrat totuși în statisticile de specialitate Eurovision Song Contest, chiar dacă s-a prezentat cu un concurent mediocru.

 Theodor Andrei, care nu a trecut nici de semifinală, a clasat țara noastră pe locul 36. A obținut…0 puncte de la votanți, fiind cel mai slab rezultat din istoria participării țării noastre la cel mai impotant concurs de televiziune european.

România, oficial cea mai slabă țară participantă la Eurovision Song Contest

Fiasco-ul înregistrat, ”performanță” pe care cel ce ne reprezintă în calitate de organizator al preselecțiilor locale la Eurovision Song Contest, este vorba de Televiziunea Publică, a cheltuit peste 100.000 de euro. În urma publicării statisticilor recent încheiatei ediții Eurovision Song Contest, Liverpool, 2023 (eurovisionworld.com) melodia ”DGT (Off and On)” a obținut cel mai slab rezultat din istoria participării țării noastre la concurs. România și San Marino au împărțit ultimul loc, cu ”câte” 0 puncte.

România, oficial cea mai slabă țară participantă la Eurovision Song Contest

Anul acesta, la Eurovision, au votat doar telespectatorii, fără jurii. Specialiștii au votat în marea finală, la aceste voturi adăugându-se televotingul.

Moldova, reprezentată prin Pasha Parfeni (”Soarele și luna”) s-a clasat pe locul 5 in semifinală și pe locul 18 în finală.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.