Românii se reorientează spre creditele din magazine – sume mici, perioade scurte

Intr-un interviu acordat Ziare.com, directorul general al Cetelem Romania, Gilles Zeitoun, ne-a vorbit despre profilul romanului care ia un credit de mica valoare, ce-l diferentiaza pe acesta de un consumator din alte tari UE si care va fi trendul creditarii in Romania.

„Sunt de parere ca romanii se vor orienta catre credite de mici valori, pentru ca nu-si mai permit sa se imprumute asa cum o faceau pana acum doi ani. In primul rand, creditele de mica valoare si durata sunt mult mai accesibile. Evident ca acum nimeni nu mai vrea sa isi ia un credit pe zece ani”, ne-a declarat seful Cetelem Romania.

Avantajul este ca aceste credite date in magazin au sanse mai multe sa straga un client decat cele pe care le pun pe masa bancherii. Si asta pentru ca par a fi mai la indemana omului, mai ales ca romanii inca mai apeleaza la astfel de mici imprumuturi pentru achizitionarea de electrocasnice. Citeşte integral articolul Românii se reorientează spre creditele din magazine – sume mici, perioade scurte pe Ziare.com

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed