x


  • EUR
    4.7612
    USD
    4.2560
string(8) "companii"

Românul care angajează muncitori cu salarii ca în Germania

Compania UMB Group, deținută de Dorinel Umbrărescu, a anunțat într-un ziar din Bacău că face sute de angajări și că asigură salarii ca în Germania.

Author: Mihai Voican | Sursa: ECONOMICA.NET | Publicat: 12.03.2019, 8:24

Grupul de construcţii al omului de afaceri Dorinel Umbrărescu anunţă că angajează sute de muncitori şi că le oferă “salarii ca în Germania”. Recrutările au loc după ce acesta a câştigat contractele pentru construirea tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova – Piteşti şi a centurilor Bacău şi Rădăuţi.

 

“UMB GRUP angajează topometrişti, macaragii, automacaragii, autogrederişti, buldozerişti, excavatorişti, motostivuitorişti, mecanici auto, electricieni auto, electricieni instalaţii electrice, şoferi categoriile C, C+E, D, D+E. Oferim pachet salarial similar Germania”, se arată într-un anunţ al grupului de construcţii, publicat în Ziarul de Bacău.

 

Aceeaşi sursă menţionează că firmele lui Umbrărescu, Spedition UMB şi Tehnostrade, angajează 200 – 300 de persoane.

 

Contactat de ECONOMICA.NET, Ştefan Şerbu, director general adjunct al Spedition UMB, a confirmat că vor fi angajate sute de persoane pentru şantierele din toată ţara unde va derula lucrări compania. “Speram ca în această primavară să începem lucrările şi la Drumul Expres Craiova – Piteşti”, a menţionat Şerbu.

 

Săptămâna trecută, firmele lui Umbrărescu au început lucrările pe Centura Bacău, care include primii kilometri de autostradă din Moldova.

 

Articolul integral pe ECONOMICA.NET