Rucsac pentru femei – o alternativă la modă pentru geanta de mână. Cu ce ​​să-l porți?

Dacă te-ai săturat de modelele clasice de genți de mână pe care uneori simți că îți este greu să le porți cu tine sau nu îți par tocmai confortabile, există o variantă salvatoare – rucsacul pentru femei. Această alternativă pentru geanta de mână este nu numai practică, ci și o variantă la modă, astfel că ai ocazia de a îți completa ținutele într-un mod deosebit. Mai mult decât atât, există numeroase modele de rucsacuri, iar modurile în care le poți purta sunt numeroase. Iată câteva dintre ideile la care poți apela pentru a-ți alege și a purta rucsacul potrivit.

Cum alegi rucsacul potrivit?

Alegerea unui rucsac nu este atât de dificilă pe cât ar părea, însă nici floare la ureche. Nu alege un rucsac doar pentru că îți place cum arată, ci alege acel rucsac care îndeplinește toate criteriile de utilitate, calitate și confort necesare. Altfel spus, alege un rucsac compartimentat în funcție de nevoile pe care le ai; ține cont de câte buzunare are, ce tip de închidere are fiecare dintre acestea și care sunt principalele obiecte pe care le porți cu tine pentru a ști ce dimensiune este potrivită. 

De asemenea, ține cont de materialul din care este realizat rucsacul, precum și de detaliile care pot face din alegerea ta una personalizată. Culoarea este un alt aspect de care ar fi bine să ții seama, iar tipul de închidere va oferi un aspect practic sau mai puțin practic rucsacului tău. 

La ce ținute poți asorta un rucsac?

Potrivit și pentru ținute casual șic, și pentru ținute cu o tentă elegantă sau pentru ținute sport, rucsacurile pot deveni accesoriul perfect pentru orice ocazie. Ai posibilitatea de a asorta un rucsac realizat din material textil la o ținută sport sau la una urbană, mai ales dacă este un model colorat, dar și posibilitatea de a oferi o notă elegantă ținutelor tale casual sau potrivite pentru muncă dacă alegi un rucsac negru din piele, cu un design cât mai simplu, minimalist. 

Ce pantofi poți purta cu un rucsac?

Pentru că ținutele la care poți purta un rucsac pot fi diverse, și pantofii pe care îi vei purta cu acest accesoriu pot fi diverși. Potrivirea perfectă a unui rucsac se realizează atunci când ai în picioare o pereche de sneakers, dacă ținuta ta este una casual sau sport, dar acesta merge la fel de bine purtat și cu o pereche de sandale cu platformă sau o pereche de botine sau balerini dacă dorești să îi oferi ținutei tale o notă de eleganță. 

În ce anotimp poți purta un rucsac?

Rucsacul poate fi geanta potrivită în orice anotimp. Și la ținutele de vară, cu rochii sau fuste, și la ținutele de primăvară-toamnă cu pantaloni, blugi, botine sau jachete, rucsacul poate fi piesa perfectă care îți completează ținuta la modă. Dacă dorești să afli mai multe informații despre modul în care poți purta un rucsac și de ce sfaturi este indicat să ții cont pentru a fi la modă, poți citi despre Moda de vară – care vor fi tendințele de top ale sezonului? de unde vei afla, cu siguranță cele mai bune sfaturi referitoare la moda din acest an și ce alegeri inspirate poți face în acest sens.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri