AcasăExterneRușii din Crimeea fug din calea războiului. Trafic record înregistrat pe „podul...

Rușii din Crimeea fug din calea războiului. Trafic record înregistrat pe „podul lui Putin” după exploziile de la baza militară Saki 

Un număr record de vehicule a traversat Podul Crimeii, a raportat marți agenția de stat rutieră rusă, la doar câteva zile după ce exploziile au zguduit baza aeriană Saki de pe coasta de vest a Crimeii, relatează CNN.

„În cursul zilei de 15 august, 38.297 de mașini au traversat podul în ambele direcții”, se arată în comunicat.

Numărul a fost înregistrat cu câteva ore înainte de un alt set de explozii la instalațiile militare din peninsula Crimeea.

Deși agenția rutieră de stat din Rusia a declarat că recordul de trafic a fost înregistrat „în ambele direcții”, videoclipuri postate pe rețelele de socializare și geolocalizate de CNN au arătat cozi lungi și ambuteiaje pe drumurile care duc spre Podul Crimeii, în direcția Rusiei, în zilele de după exploziile de săptămâna trecută.

Oficialii locali au minimalizat dimensiunea cozilor, spunând că acestea au fost rezultatul unor controale mai stricte pe pod din motive de securitate și nu din cauza unei creșteri a traficului de ieșire.

„Din punctul de vedere al faptului că fug din Crimeea, aceasta este o minciună completă, nu există nicio îndoială”, a declarat marți șeful administrației Crimeii, controlată de Rusia, Serghei Aksionov, la televiziunea de stat rusă.

Cu toate acestea, luna trecută, Aksyonov a recunoscut lovitura asupra industriei turismului din Crimeea, spunând că se așteaptă un declin de 40% în timpul verii. Asociația de turism din Rusia a făcut o predicție similară în iunie.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.